вторник, 16 июня 2015 г.

Dance Legend Wormhole

Голографические глиттеры уместно смотрятся не только в новогодние праздники, но и летом на солнце:) Так что покажу вам оставшиеся лаки из коллекции Round Space в ближайшее время.
Сегодня – Wormhole, кобальтово-синий брат Inception. Различаются они только цветом базы, а так совершенно одинаковые. Но Wormhole, как мне показалось, наносится даже сложнее, очевидно, за счет более темного цвета. Пришлось укладывать его в три слоя, и очень сложно было нанести все ровно. Для себя я отметила, что в следующий раз буду наносить его на подложку, и вам советую, например, на кобальтовое желе 1060 из коллекции Эмаль Glass.
Сверкает красиво зато)


Holo glitters are as good for summer as they are for holidays, so I'm going to show you the rest of the glitters from Round Space collection which I started showing in winter.
Today's post features Wormhole, a cobalt blue brother of Inception. They're completely the same except for the base colour. But Wormhole's application turned out to be more challenging, perhaps because of the darker colour. I needed three coats for opacity and it was difficult to get them smooth. The next time I'm going to apply it over undies, such as 1060 from the Enamel Glass collection, for example.
The sparkle is gorgeous though)







Предоставлено для обзора / Provided for review

Где купить и стоимость/Where to buy and price:
В России - dlegend.ru (250p)
Internationally - dance-legend.com and international stocklists
Коллекция/Collection: Round Space
Лимитка/Limited edition?: нет / no

Комментариев нет:

Отправить комментарий